Кулинарни рецепти » Пилешки крилца с кашкавал

 Пилешки крилца с кашкавал

Продукти: (за 6 порции)

• 24 крилца
• 140 г галета
• 100 г мек кашкавал
• 1 ч.л. чесново брашно
• 200 г разтопено и охладено масло
• 1 суха люта чушка
• 1 ч.л. сол
• магданоз, черен пипер

Начин на приготвяне:

Смесваме галетата, настъргания кашкавал, наситнения магданоз, чесновото брашно и 1 щипка от стритата лютата чушка.

Разполовяваме крилцата по дължина, подправяме със сол и черен пипер и леко ги намазваме с масло. Овалваме ги в панировката и ги подреждаме върху решетката на фурната, която сме застлали с пергаментова хартия. Отдолу подлагаме тава.

Разпределяме върху крилцата маслото на люспи и печем 45 мин на 180°С.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Картофена торта

Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...

Сърца попска яхния

Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...

Торта с готово руло

Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...

Кордон бльо

Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...

Начало