Кулинарни рецепти » Мерлуза с магданоз

 Мерлуза с магданоз

Продукти:

• 600 г мерлуза
• 2 с.л. олио
• 2 с.л. лимонов сок
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Пускаме рибата в кипяща подсолена вода и варим 20 мин. Изваждаме и оставяме да изстине. Обезкостяваме и накъсваме на големи продълговати парчета.

Нареждаме парчетата на редове в по-дълбока чиния и всеки ред поръсваме с наситнен магданоз. Накрая заливаме с олиото и лимоновия сок.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Сладко от грозде

Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...

Къдрава баница

Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...

Карамел Му

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Начало