Продукти:
• 600 г телешка кайма
• 1 глава лук, нарязана на ситно
• 4 с.л. червено вино
• 1 яйце
• 2 с.л. олио
• смлян черен пипер,сол
Начин на приготвяне:
Смесваме всички продукти и оформяме кебапчета с мокри ръце. Оставяме ги в хладилника 1 час.
Изпичаме кебапчетата на скарата, за предпочитане с дървени въглища.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...