Продукти:
• 500-600 г риба
• 100 г сланина
• 1 филия бял хляб без кората
• 4 с. л. прясно мляко
• 1 яйце
• 1 глава лук
• 3 с. л. галета
• 3-4 с. л. краве масло
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Изчистваме рибата, измиваме я, обезкостяваме я и я смиламе в месомелачка заедно със сланината и изчистения лук.
Към получената рибна кайма добавяме яйцето, накиснатия в прясното мляко и отцеден хляб, солта и черния пипер.
Размесваме добре и оформяме кюфтета, които овалваме в галетата и изпържваме в сгорещеното масло. Поднасяме с пържени картофи.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...