Продукти: (за 4 порции)
• 300 г сухари от бяло брашно
• 2 ч.ч. прясно мляко
• 2 яйца
• 3 с.л. захар
• 2 ябълки
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Натрошаваме сухарите на ситно и ги накисваме в млякото. След 30 мин прибавяме обелените и настъргани ябълки, захарта и разбитите яйца.
Оформяме от сместа тънки питки, които изпържваме в сгорещената мазнина.
Проста аритметика за тези, които искат да отслабнат 6 предупреждения Не бива да се сваля повече от 1 кг седмично. При бързо отслабване тялото ни губи не тлъстини, а първоначално течности,...
От дълбока древност приписвали на мумийото вълшебни свойства. В Индия са лекували с него бронхит, камъни в пикочния мехур, воднянка, лишей и екзема. В Бирма са наричали мумийото час-тум (кръв от плани...
Всяка риба е по-постна от месото Погрешно. Риби като сьомгата и скумрията съдържат 10 -15% мазнини,докато в свинското филе, бялото пилешко или телешкия стек те са не повече от 3 до 5 %. Разликата...
Тъй като са устроени различно, слабите места във физиката и психиката на двата пола не са едни и същи. Нищо чудно, че и болестите, които ги спохождат, не си приличат. Тествайте познанията си по въпрос...