Продукти: (за 4 порции)
• 1 ч.ч. грис
• 3 ч.ч. прясно мляко
• 1 ч.ч. вода
• 40 г краве масло
• 1-2 с.л. захар
• сол
Начин на приготвяне:
Възвираме на огъня водата заедно с млякото и на тънка струйка сипваме гриса. Бъркаме непрекъснато, докато сместа се сгъсти. Отстраняваме от огъня и подправяме с маслото, захарта и сол на вкус.
Организмът на жената преживява драматични промени през пубертета, след като стане майка, по време на менопаузата. Точно по тази причина тийнейджърките и зрелите дами пълнеят по различен начин и съотве...
1. Позволява да запазите строен силуета си Когато основното ястие във вечерното ви меню е супа, вие приемате най-вече нискокалорични зеленчуци, богати на витамини. Супата на обяд пък спомага за п...
Ако в миналото вендузите са се използвали само при възпаление на белите дробове, сега с тях се лекуват артрити и артрози, радикулити и невралгии, остехондрози, миозити и травми. Масажът с вендузи ...
Френски лекари са разработили седмично меню, благодарение на което можем не само да отслабнем със „скорост" половин килограм на ден, но и да се избавим от пърхота. В него не присъстват ненужни въ...