Продукти: (за 4 порции)
• 500 г извара
• 4 г краве масло
• 2 яйца
• 1 к.ч. захар
• 1 к.ч. течна сметана
• 1 ванилия
Начин на приготвяне:
Разбиваме на огъня яйцата със захарта, като внимаваме сместа да не завира. Сваляме от огъня и веднага смесваме с маслото.
Изчакваме крема да поизстине и прибавяме изварата и разтворената в сметаната ванилия.
Приготвяни no безброй начини още от древността, философски символ на зачатието, на началото и края, яйцата са едни от най-често консумираните продукти на планетата. Нещо повече, въпреки някои опити да...
В съвременните условия все повече нараства интересът към антиоксидантите – вещества, които очистват организма от вредните свободни радикали и пречат за развитието на много болести. Тези вълшебни вещес...
Колкото и да сме убедени, че знаем всичко за диетите, рационалното хранене, полезните съставки на продуктите, разумните комбинации между тях и т. н., все пак има неща, с които не сме съвсем наясно. Да...
Хроничният панкреатит е възпалително заболяване на задстомашната жлеза. Причинява се най-често от повтарящи се кризи и възпаления на жлъчния мехур и пътища, съпътстващи жлъчно-каменна болест. Честа пр...