Продукти: (за 4 порции)
• 500 г извара
• 4 г краве масло
• 2 яйца
• 1 к.ч. захар
• 1 к.ч. течна сметана
• 1 ванилия
Начин на приготвяне:
Разбиваме на огъня яйцата със захарта, като внимаваме сместа да не завира. Сваляме от огъня и веднага смесваме с маслото.
Изчакваме крема да поизстине и прибавяме изварата и разтворената в сметаната ванилия.
Грипът засяга основно дихателната система, но много често болестта предизвиква и стомашно-чревни проблеми. Стомашните прояви в най-леките случаи се състоят в загуба на апетит, а в други (случаи) се ра...
В часовете на най-голяма активност тялото отделя максимално количество течности - забележете, че до тоалетната ходите най-често тогава, когато се чувствате във върхова форма, докато през по-пасивните ...
Още през 19 век учените са писали за удивителните плодове, които се ядат само печени или варени. Наистина плодовете на дюлята са твърди и стипчиви, а освен това са покрити с мъх. Ето защо не се харесв...
От няколко години имам желязодефицитна анемия и непрекъснато взимам без особен резултат различни лекарства. Моля да ме насочите кои храни съдържат повече желязо, за да намаля (и ако е възможно да спра...