Продукти: (за 4 порции)
• 1 пиле
• 2 твърди виенски кифли
• 1 к.ч. прясно мляко
• 1 яйце
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Накисваме кифлите в млякото и ги отцеждаме. Прибавяме разбития жълтък, ситно нарязан магданоз и сол на вкус. Разбъркваме и съединяваме с разбитите белтъци.
Почистваме пилето и го натриваме със сол. Напълваме го с приготвената смес и го слагаме в тавичка с малко вода. Печем в умерено загрята фурна.
Този плод прави истински чудеса за здравето и фигурата ни, а предстоящият празник е добър повод да си припомним колко е вкусен и полезен. Защо да я ядем? Защитава целия организъм. Тикв...
Някои хора имат стройна фигура без да се ограничават в яденето. Други, дори при спазване на строга диета, трудно се справят с излишните килограми. Коя е причината? Отговорът е един - в нашият метаболи...
Разбира се, картофите, хлябът, маслото, колбасите, шоколадът, пицата, фъстъците определено вредят на фигурата. Но не и на здравето ни. Стига да ги консумираме в умерени количества, тези обвинявани в к...
В часовете на най-голяма активност тялото отделя максимално количество течности - забележете, че до тоалетната ходите най-често тогава, когато се чувствате във върхова форма, докато през по-пасивните ...