Диетични рецепти » Свинско с моркови

 Свинско с моркови

Продукти: (за 4 порции)

• 400 г свинско месо /без мазнини/
• 300 г моркови
• 2 с.л. олио
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на малки хапки, които запържваме в сух тиган. Добавяме олиото и малко вода, посоляваме и задушаваме на умерен огън.

Щом месото поомекне, слагаме нарязаните моркови и продължаваме да задушаваме до готовност.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Празът прогонва токсините

Модерната кухня все по-често използва този зеленчук, като го влага в най-различни ястия, повечето от които полезни за хората от всички възрасти. Популярността му се дължи предимно на факта, че празът ...

Рицинът изчиства червата

Растението (Ricinus communis) произхожда от тропическа Африка и се култивира в много страни с горещ или умерен климат: Южна Америка, Индия, Русия. У нас билката се култивира в Плевенски, Врачански и Т...

Новата мания - сок от пшенични кълнове

Супер напитката се нарича витграс и се прави от пшеничени кълнове. Тя гарантира младост и красота, затова холивудските звезди я пият на закуска, преди занимания с йога и вместо енергетици. Тази тенден...

Киселото зеле - лек за стомаха

Киселото зеле освен вкусно е и изключително полезно. Още древните гърци са лекували раните си с него, а мнозина смятат, че е най-доброто средство срещу безсъние. Зелето прави чудеса за нервната систем...

Начало