Диетични рецепти » Зелен фасул със сметана

 Зелен фасул със сметана

Продукти: (за 4 порции)

• 500 г зелен фасул
• 1 к.ч. сметана
• 4 с.л. брашно
• лимонов сок, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме зеления фасул и го задушаваме в малко подсолена вода. Щом омекне, прибавяме размитото в сметаната брашно и варим още 3-4 мин. Подправяме готовото ястие с лимонов сок.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Ключът към пълноценния сън

Все по-често си лягате уморени, но не можете да заспите. Май се налага да промените някои от навиците си, иначе толкова желаният сън ще продължи да ви избягва. Отдавна е известно, че вечер организмъ...

Диета за лицето

Когато организмът изпитва недостиг от полезни вещества, той ни предупреждава и ни отправя зов за помощ. Прави го посредством кожата на лицето, която реагира на всяка промяна в начина ни на хранене. ...

Подправките в нашата кухня

Българската кухня е пикантна, защото се приготвя с разнообразни подправки. Според физиолозите тяхната употреба не е просто каприз или хрумване, а необходимост, повишаваща усвояването на храната и подо...

Просото лекува куп болести

Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...

Начало