Продукти: (за 4 порции)
• 800 г картофи
• 250 г шунка
• 2 яйца
• 50мл прясно мляко
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите в подсолена вода. Обелваме ги и ги нарязваме на кръгчета. Отделно прекарваме шунката през месомелачка.
В намаслена и поръсена с галета тавичка нареждаме последователно пластове картофи и шунка, като най-отгоре завършваме с картофи.
Разбиваме яйцата с млякото и малко сол, заливаме ястието и запичаме в умерено загрята фурна.
В последно време нашумя поредната теза за храненето на човека, свързано с типа на кръвната му група. Според тази теория в храната се съдържат специфични протеини (белтъчини), наречени лектини, които, ...
Приготвяни no безброй начини още от древността, философски символ на зачатието, на началото и края, яйцата са едни от най-често консумираните продукти на планетата. Нещо повече, въпреки някои опити да...
Резки промени в хормоналното ниво, безумни хранителни навици, нездравословен начин на живот - в зависимост от тях ние сваляме по различен начин излишните килограми. От не по-малко значение за вталяван...
Никой не иска и да знае мнението ви по жизненоважни въпроси. В същото време баналните разсъждения на невзрачната колежка се посрещат с интерес. Явно се налага да придадете на аргументите си повече убе...