Диетични рецепти » Какви болести лекува сребърната вода?

 Какви болести лекува сребърната вода?

Вероятно мнозина не знаят, че в състава на светената вода има сребърни йони. Среброто прави водата необикновена, способна да се бори и с мистичните демони, и с най-опасните вируси. През 30-те години например в Индия с помощта на сребърната вода са успели да предотвратят епидемия от холера в Индия и Египет.
Най-важното, което ще искате да разберете, е как да си приготвите сами тази лечебна вода. Това става по няколко начина:
• Поставете сребърна лъжичка в непрозрачна кана, в която държите вода.
• Вземете обикновена плоска батерия за джобно фенерче (4,5 волта) и намотайте към електродите жички от какъвто и да е метал, а между тях закрепете малко късче сребро - може да е пръстен или обица, но без камък. Среброто (но само него, без жицата) пуснете в чаша с вода. Затворете веригата за 3 мин, след което извадете среброто от чашата. За да наситите една чаша с вода със сребърни йони е достатъчно късчето със среброто (пръстена, обецата) да бъде с тегло 2-4 грама.
• При повишена нервна възбудимост се препоръчва ежедневно да се изпиват по 3-4 чаши със сребърна вода. Курсът на лечение е до подобряване на състоянието (понякога са достатъчни 5-7 дни).
• При обилна менструация и при климакс - в продължение на седмица един път дневно преди хранене приемайте по 3/4 чаша сребърна вода. Курсът провеждайте всеки месец.
• За профилактика на сърдечно-съдови и сто-машно-жлъчни проблеми всеки ден в продължение на 1-2 месеца изпивайте по 1 чаша със сребърна вода.
• При пародонтоза, стоматит и гингивит изплакнете устната кухина с подгрята сребърна вода след всяко хранене.
• При грип, ангина, фарингит, ларингит, тонзилит, ринит няколко пъти дневно промивайте гърлото си и носната кухина с подгрята сребърна вода.
• При пъпки всеки ден се измивайте със сребърна вода, а един път на седмица за 10-15 мин поставяйте върху лицето си "сребърен" компрес.
• При хемороиди, парапроктит и анални цепнатини се подмивайте със сребърна вода след всяка дефекация.

Автор: Димитрина Даневска

Представяме Ви:

За да избегнеш пърхота, сменяй възглавницата на 2-3 месеца

Учените смятат, че именно от старите възглавници ние получаваме гъбички, предизвикващи пърхот. Продължителният период на експлоатация довежда до това, че във възглавницата се заселват колонии от микро...

Мъжете и жените боледуват различно

Тъй като са устроени различно, слабите места във физиката и психиката на двата пола не са едни и същи. Нищо чудно, че и болестите, които ги спохождат, не си приличат. Тествайте познанията си по въпрос...

Тиквата се грижи за стройния силует

Този плод прави истински чудеса за здравето и фигурата ни, а предстоящият празник е добър повод да си припомним колко е вкусен и полезен. Защо да я ядем? Защитава целия организъм. Тикв...

6 продукта, които стопяват мазнините

Ясно е, че има храни, които може да ви помогнат за по-доброто изгаряне на мазнините. Специалисти диетолози са установили, че сред продуктите, които ние консумираме, има 6, от които мазнините в човешко...

Начало