Продукти:
• 2 домата
• 2 печени пиперки
• 1 малка краставица
• 1 глава лук
• 1 рибена консерва
• 2 твърдо сварени яйца
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме доматите, краставицата и пиперките на ситно. Прибавяме ситно нарязания лук, нарязаните на кубчета твърдо сварени яйца и рибата, посоляваме на вкус и разбъркваме добре.
Оформяме салатата в подходяща чиния и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 4.5 кг червена “Капия” • 2 кг зелени доматчета • 1.5 кг запарени моркови • 700 г лук • 200 г сол За всеки буркан от 800 мл: • 60-70 мл оцет • 50 мл олио • 3-4 ...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...