Продукти:
• 400 г пилешко филе
• 500 г тиквички
• 2-3 зелени чушки
• 300 г домати
• 2 глави лук
• 4-5 яйца
• 5 с.л. зехтин
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото месо на хапки и задушаваме за кратко в сгорещен зехтин и малко вода.
Прибавяме почистените и нарязани лук, чушки и тиквички. Задушаваме до омекване. Добавяме накълцаните домати и задушаваме, докато течността се изпари.
Слагаме разбитите яйца, посоляваме на вкус и бъркаме до сгъстяване на яйцата.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...