Продукти: (за 4 порции)
• 1 патладжан
• 2 червени чушки
• 8 дребни лукчета
• 8 по-едри печурки
• 100 г топено сирене
• 100 г пушено сирене
• 1 зелен домат
• 2 с.л. олио
За маринатата:
• 2 с.л. зехтин
• 100 мл червено вино
• вегета,черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме патладжана на колелца, посоляваме и отцеждаме.
Смесваме зехтина, виното, вегетата, солта и черния пипер. Накисваме в тази марината за 3-4 часа патладжана, нарязания на резенчета домат, обелените лукчета и нарязаната на по-големи парчета чушка.
Накисваме дървените шишове в студена вода. Нижем зеленчуците заедно с гъбите в произволен ред като помежду им слагаме кубчета топено или пушено сирене.
Печем 5-6 мин като въртим шишовете и мажем зеленчуците с маринатата.
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...