Кулинарни рецепти » Торта Дими

 Торта Дими

Продукти:

• 12 яйца
• 24 с.л. захар
• 24 с.л. брашно
• 4 ванилии

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата и при непрекъснато бъркане прибавяме брашното, захарта и ванилиите. Бъркаме с миксера, докато получим пухкаво брашно.

Разделяме сместа на две и изпичаме два блата, които украсяваме по желание с крем или сметана.

Автор: Димитрина Караджова

Представяме Ви:

Рагу със спагети

Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...

Апетитка с чорбаджийски чушки

Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...

Зрял фасул с целина

Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...

Козуначени соленки

Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...

Начало