Продукти:
• 200 г шунка
• 100 г пушени гърди
• 500 г моркови
• 3-4 глави лук
• 4-5 с.л. олио
• 1 кубче зеленчуков бульон
• сол, черен пипер, джоджен
Начин на приготвяне:
Изчистваме морковите и лука и ги нарязваме на кръгчета. Задушаваме ги в олиото, докато омекнат и заливаме с гореща вода, в която е разтворено кубче зеленчуков бульон.
Прибавяме шунката и пушените гърди, нарязани на ситно. Доваряваме ястието на тих огън. Сервираме го с варен ориз или картофено пюре.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...