Продукти:
• 4 твърдо сварени яйца
• 100 г хайвер
• 1 прясна краставица
• 1 ч.л. лимонов сок
• 1 с.л майонеза
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме яйцата и отрязваме капачета откъм тясната им страна. Издълбаваме жълтъците и пълним яйцата с хайвер. После ги заливаме с лимоновия сок.
Нарязваме краставицата на колелца без да я белим и ги нареждаме около яйцата.
Пресоваме издълбаните жълтъци, прибавяме майонезата, черен пипер и сол. Разбъркваме и поливаме яйцата с получения сос.
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...