Продукти:
• 2 яйца
• 70 г пудра захар
• 100 г моркови
• 70 г орехи
• 40 г галета
• 1 ванилия
• шипков мармалад
Начин на приготвяне:
Разбиваме жълтъците, заедно със захарта до побеляване. Добавяме настърганите орехи и ванилията. Внимателно съединяваме с белтъците, които сме разбили заедно със счуканите орехи.
Изсипваме сместа в намазана и посипана с галета кексова форма. Печем 40 - 50 минути в умерено загрята фурна, без да отваряме, за да не спадне сладкишът.
След като сладкишът изстине, го нарязваме на ленти, които слепваме с мармалад и поръсваме с пудра захар.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...