Продукти: (за 4 порции)
• 500 г пилешко филе
• 40 г маргарин
• 1 малка кофичка заквасена сметана
• 2-3 щипки естрагон
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на тънки ивички и ги запържваме до златисто в сгорещената мазнина.
В отделен съд разбъркваме сметаната и я изсипваме в тигана при месото, посоляваме и прибавяме естрагона.
Намаляваме огъня и оставяме ястието да поври, докато сметаната се посгъсти.
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...