Продукти: 
•	300 г готово тесто за пица
•	300 г спанак
•	200 г натрошено сирене
•	50 г аншоа
•	20 едро нарязани черни маслини
•	200 г настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Разплескваме готовото тесто в намазнена тава. 
Бланшираме спанака и го нарязваме, натрошваме сиренето и го смесваме със спанака. Разпръсваме сместа върху тестото. 
Отгоре разпределяме аншоата, маслините и покриваме с настъргания кашкавал. Печем пицата в предварително загрята фурна около 20 минути.
 
              Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
 
              Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
 
              Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...
 
              Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...