Продукти:
• 1 агнешко бутче
• 2-3 яйца,
• 1 лимон
• 50 г краве масло
• 2-3 с.л. брашно
• 2-3 с.л. галета
• сол
• олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарязваме агнешкото бутче на филийки за шницели, които начукваме и посоляваме.
Сгорещяваме олиото. Последователно потапяме и овалваме шницелите в брашно, разбитите яйца и галетата и ги пържим от двете страни до златисто.
Изваждаме ги в чиния, поръсваме с лимонов сок и заливаме с разтопеното масло.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...