Продукти:
• 400 г сварен червен фасул
• 100 г рулца от раци
• 50 г кашкавал
• 100 г майонеза
• 1-2 скилидки чесън
• 2 с.л. ситно нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Нарязваме рачешките рулца на тънки кръгчета и ги смесваме с оцедения фасул, настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.
Прибавяме счукания чесън, размесен с майонезата. Разбъркваме внимателно и поднасяме.
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: • 3 яйца • 8 с.л. захар • 3 с.л. олио • 1/2 к. ч. вода • 1 бакпулвер • 8 с.л. брашно • 1 кутия локум • 1 шепа счукани орехови ядки Начин на приготвяне: Разбива...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...