Диетични рецепти » Пълнена риба на пара

 Пълнена риба на пара

Продукти: (за 4 порции)

• 1 бяла риба /около 600-800 г/
• 2 филии сух бял хляб
• 1 к.ч. прясно мляко
• половин пакетче краве масло
• сол

Начин на приготвяне:

Почистваме рибата и я натриваме със сол. Напълваме я с накиснатия в млякото хляб, завиваме я с марля и я варим на водна баня.

Нарязваме сварената риба на порции и я заливаме с разтопеното масло.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Водата – ключ към доброто здраве

В часовете на най-голяма активност тялото отделя максимално количество течности - забележете, че до тоалетната ходите най-често тогава, когато се чувствате във върхова форма, докато през по-пасивните ...

Незаменимите моркови

Никак не е случайно, че тези сочни кореноплоди са любимо лакомство на зайците. Те правят очите им по-силни и зорки, зъбите - остри, козината - пухкава. Повече от 2 хиляди години се отглеждат на всички...

Не плашете кантара

Проста аритметика за тези, които искат да отслабнат 6 предупреждения Не бива да се сваля повече от 1 кг седмично. При бързо отслабване тялото ни губи не тлъстини, а първоначално течности,...

Маслината - природно лекарство

Маслиновото дърво изисква по-топъл климат и е характерен вид почти за цялото Средиземноморие, включително и за нашите южни съседи Гърция и Турция, където се отглежда в градини като овощно дърво. У нас...

Начало