Продукти: (за 4 порции)
• 1 глава целина
• 2 ябълки
• лимонов сок
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме целината в подсолена вода и я настъргваме на едро ренде.
Обелваме ябълките и също ги настъргваме. Прибавяме ги към целината, подправяме с лимонов сок и сол на вкус и внимателно разбъркваме.
Наскоро откритите магнитни рецептори в човешкия мозък потвърдиха познанията на древните китайци и индийци, египтяни и гърци, че хората винаги са се влияели силно от земното магнитно поле. Спадането на...
Няма начин да сте здрави и в добра форма, при положение че се тъпчете с каквото ви попадне, не знаете дали приемате достатъчно витамини с храната си, преяждате, след което гладувате с мисълта да се вт...
За ефективното сваляне на килограми разговаряме с д-р Донка Байкова, доктор по медицина, специалист по хранене и диетика. - Доц. Байкова, вие винаги сте давали много полезни съвети на нашите чита...
Плодовете на мушмулата зреят през септември, но остават на дървото и след окапване на листата, до към ноември. Те са кафявотзеленикави, кълбовидни, на върха с остатък от чашката, със сладко-тръпчив вк...