Продукти: (за 4 порции)
• 400 г говеждо месо
• 1 парче целина
• 1-2 моркова
• 250 мл прясно мляко
• 4 с.л. брашно
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на малки хапки, заливаме го с малко студена вода, посоляваме и задушаваме на умерен огън. Щом месото поомекне, прибавяме нарязаните на кубчета моркови и целина.
Към края на готвенето прибавяме размитото в млякото брашно, опитваме на сол и задушаваме още 5-6 мин.
Приготвяни no безброй начини още от древността, философски символ на зачатието, на началото и края, яйцата са едни от най-често консумираните продукти на планетата. Нещо повече, въпреки някои опити да...
Когато организмът изпитва недостиг от полезни вещества, той ни предупреждава и ни отправя зов за помощ. Прави го посредством кожата на лицето, която реагира на всяка промяна в начина ни на хранене. ...
Маслото от сочни маслини е уникален продукт, който стои в основата на прословутата средиземноморска диета, гарантираща завидно здраве и дълголетие. * Идеално балансираният състав на зехтина допринас...
Дамите с продължителен (над 35 дни) или нередовен месечен цикъл са изложени на двойно по-голяма опасност да се разболеят от диабет в сравнение с тези, които имат редовен мензис (на всеки 24-31 дни). Т...