Продукти: (за 6 порции)
• 1 агнешки бут /около 2 кг/
• 8 скилидки чесън
• 2 с.л. зехтин
• 400 г спанак
• 400 г шарен боб
• 400 г бял боб
• 2 стръка розмарин
• 1 ч.л. бял /или зелен/ пипер на зърна
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме половината чесън на тънки ивички и шпиковаме с него бутчето.
В широк съд с дебело дъно загряваме зехтина. Запържваме в него нарязания спанак и останалия чесън. Щом спанакът поомекне, прибавяме сварения и отцеден боб, розмаринът и пипера.
Слагаме отгоре бутчето, посоляваме, покриваме с алуминиево фолио и печем 3-4 часа при температура 150°С.
От момента, от който на мода са стройните форми, човечеството е измислило множество средства за отслабване. Почти всяко от тях е било обявявано за панацея срещу излишните килограми за времето си. И вс...
При язва на стомаха и дванадесетопръстника по време на оздравяване след рязко обостряне; при нерязко обостряне на хроничния гастрит и при преминал остър гастрит. Целта е умерено и щадящо стомашн...
Масло от облепиха може да си приготвите в домашни условия по два начина: • Смелете в кухненския робот пресни плодове от облепиха, изстискайте през марля сока и го прехвърлете в керамичен или стъ...
Диетата е с продължителност седем дни. Не е подходяща за хора, които поддържат активен спортен режим. Ако 2 дни след началото на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас...