Продукти:
• 200 г сирене
• 200 г телешки или хамбургски салам (може шунка)
• 200 г кашкавал
• 80 г масло
• 2 яйца
• 4 с.л. ситно нарязан лук
• 4 леко лютиви чушки
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
На дъното на 4 леко намаслени гювечета разпределяме лука, върху него филии сирене, отгоре парче колбас.
Покриваме с настъргания кашкавал, като под него слагаме масло. Отстрани забождаме чушките - по 1 на гювече. Запичаме 15-20 минути.
Преди да са се запекли съвсем, ги заливаме с разбитите с малко вода яйца. Връщаме във фурната да се запекат до златисто.
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...