Продукти:
• 200 г сирене
• 200 г телешки или хамбургски салам (може шунка)
• 200 г кашкавал
• 80 г масло
• 2 яйца
• 4 с.л. ситно нарязан лук
• 4 леко лютиви чушки
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
На дъното на 4 леко намаслени гювечета разпределяме лука, върху него филии сирене, отгоре парче колбас.
Покриваме с настъргания кашкавал, като под него слагаме масло. Отстрани забождаме чушките - по 1 на гювече. Запичаме 15-20 минути.
Преди да са се запекли съвсем, ги заливаме с разбитите с малко вода яйца. Връщаме във фурната да се запекат до златисто.
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...