Кулинарни рецепти » Макарони с дивеч

 Макарони с дивеч

Продукти: (за 4 порции)

· 500 г къси макарони
· 1 голяма яребица /или заешко месо/
· 1 връзка корени за супа
· 80 г краве масло
· 100 г настърган кашкавал
· сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме яребицата и корените за супа в подсолена вода. Щом омекнат, обезкостяваме месото и го нарязваме на ситно.

В същия бульон сваряваме макароните и ги отцеждаме. Размесваме ги със сгорещеното масло, настъргания кашкавал и месото от дивеча.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Спаначени кюфтета

Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...

Сладки с извара

Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...

Ванилови кифлички

Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...

Ванилини

Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...

Начало