Продукти: (за 4 порции)
• 1 кг бяла риба
• 2 с.л. олио
• 2 скилидки чесън
• 1 ч.ч. доматен сос
• 150 г гъби
• 1с.л. лимонов сок
• магданоз, босилек
• черен пипер, сол
Нагорещяваме олиото в малък тиган на умерен огън и прибавяме ситно нарязаните магданоз, босилек и чесън. След 2-3 мин добавяме доматения сос, нарязаните гъби и варим още 5-6 мин. Подправяме с лимонов сок, сол и черен пипер.
Слагаме рибата в тавичка и заливаме със соса. Захлупваме и печем 20 мин в силна фурна.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...