Продукти :
• 2 домата
• 1 k.ч. ситно нарязан лук
• 1 скилидка чесън
• 1 с.л. лимонов сок
• 2 с.л. олио
• 1/2 ч.л. чубрица
• 1 маринована люта чушка
• 1/2 ч.л. марината от чушката
Начин на приготвяне:
Нарязваме доматите на ситно. Прибавяме ситно нарязаните лук, чесън и чушка. Подправяме с чубрицата, лимоновия сок, олиото и маринатата.
Поднасяме соса към риба, телешко месо и яйца.
Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...