Продукти:
• 1 кг кестени
• пудра захар
• 100 г черен шоколад за готвене
• захар на кристали
• кокосово брашно
Начин на приготвяне:
Сваряваме кестените, обелваме ги и докато още са горещи ги пасираме. Добавяме пудра захар на вкус.
От тази смес оформяме топчици и пръчици, овалваме ги в разтопен шоколад и накрая в захар или в кокосово брашно.
Когато бонбоните изсъхнат ги подреждаме в красив съд за сервиране.
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...