Кулинарни рецепти » Месо под шуба

 Месо под шуба
(Русия)

Продукти:

• 4 свински пържоли
• 4 телешки пържоли
• 4 агнешки пържоли
• 500 г картофи
• 3 глави лук
• 150 г кашкавал
• 300 г майонеза
• сол

Начин на приготвяне:

Начукваме пържолите, посоляваме ги и ги нареждаме в намаслена тавичка. Върху тях нареждаме нарязаните на филийки лук и картофи.

Разреждаме майонезата с малко вода и заливаме пържолите. Най-отгоре поръсваме настъргания кашкавал. Печем във фурна, загрята до 180 градуса.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Питка в гювече

Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...

Маслени сладки с орехи

Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...

Кръчмарска туршия

Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...

Домашен козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...

Начало