Продукти:
• 4 свински пържоли
• 4 телешки пържоли
• 4 агнешки пържоли
• 500 г картофи
• 3 глави лук
• 150 г кашкавал
• 300 г майонеза
• сол
Начин на приготвяне:
Начукваме пържолите, посоляваме ги и ги нареждаме в намаслена тавичка. Върху тях нареждаме нарязаните на филийки лук и картофи.
Разреждаме майонезата с малко вода и заливаме пържолите. Най-отгоре поръсваме настъргания кашкавал. Печем във фурна, загрята до 180 градуса.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...