Продукти:
• 1,5-2 кг пилешки крилца
• 1 с.л. червен пипер
• 1 ч.л. черен пипер
• 1-2 с.л. подправки за барбекю
• 2-3 щипки чили на прах
• сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и измиваме крилцата, поръсваме подправките и разбъркваме.
След 2 часа отцеждаме отделения сок и нареждаме крилцата върху умерено загрята скара. Печем до готовност, като от време на време обръщаме крилцата, за да не загорят.
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...