Продукти:
• 500 г макарони
• 80 г краве масло
• 300 г пилешки дробчета
• 125 г пармезан
• 30 г кетчуп
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните в подсолена вода и ги отцеждаме. Бланшираме почистените и измити дробчета в кипяща вода, отцеждаме ги, нарязваме ги на ситно и ги запържваме в разтопеното масло. Прибавяме кетчупа, посоляваме и пържим още няколко минути. Сипваме дробчетата при макароните, разбъркваме и поръсваме с настъргания пармезан.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: • 3 кг по-меки домати • 3 равни ч.л. сол • 6 равни ч.л. захар Начин на приготвяне: Измиваме доматите, подсушаваме ги, нарязваме на четвъртинки и слагаме в емайлиран съд б...
Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...