Продукти:
• 8 ореховки
• 200 г шоколад
• 2 с.л. сварено горещо кафе
• половин пакетче краве масло
• 2 яйца
• 4 с.л. захар
• 8 изпечени орехови ядки
Начин на приготвяне:
Разтопяваме шоколада в горещото кафе. Последователно прибавяме разбитото масло, разбитите със захарта жълтъци и накрая – разбитите на сняг белтъци.
Намазваме всяка ореховка с така приготвения крем и украсяваме с по една орехова ядка.
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...