Продукти:
• 8 ореховки
• 200 г шоколад
• 2 с.л. сварено горещо кафе
• половин пакетче краве масло
• 2 яйца
• 4 с.л. захар
• 8 изпечени орехови ядки
Начин на приготвяне:
Разтопяваме шоколада в горещото кафе. Последователно прибавяме разбитото масло, разбитите със захарта жълтъци и накрая – разбитите на сняг белтъци.
Намазваме всяка ореховка с така приготвения крем и украсяваме с по една орехова ядка.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...