Кулинарни рецепти » Бишкотена торта с ягоди

 Бишкотена торта с ягоди

Продукти:

• 2-3 опаковки бишкоти
• 250 г ягоди
• 1 ч.ч. пудра захар
• 2 пресни белтъка

Начин на приготвяне:

Измиваме и нарязваме ягодите. Прибавяме захарта и белтъците и разбиваме, докато сместа се сгъсти. Разделяме получения крем на две части.

В чиния за торта нареждаме един пласт бишкоти и разстиламе отгоре половината крем. Върху крема слагаме втори пласт бишкоти и ги покриваме с останалия крем.

Украсяваме тортата с дребни, добре узрели ягоди.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Торта Принцеса

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....

Суфле от шунка и гъби

Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...

Руло от осмянка

Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...

Македонска мусака

Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...

Начало