Продукти: (за 4 порции)
• 800 г бяло месо пиле
• 1 филия хляб
• 2 яйца
• 100 г кашкавал
• 1-2 с.л. галета
• босилек, чубрица
• черен пипер, сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Накълцваме бялото месо много ситно. Добавяме накиснатия и отцеден хляб хляб, 1 яйце, едро настъргания кашкавал, черен пипер, босилек, чубрица и сол на вкус. Омесваме много добре.
Правим кюфтенца, които потапяме в разбито яйце, овалваме в галета и отново потапяме в яйце. Пържим в гореща маслена баня.
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...