Продукти: (за 4 порции)
• 1 пиле
• 1 ч.ч. брашно
• 1 ч.ч. галета
• 1 пакетче краве масло
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилето на порции, като обезкостяваме бялото месо. Посоляваме, овалваме парчетата в брашното, потапяме ги в разбитото яйце и накрая овалваме в галетата.
Пържим порциите в сгорещеното масло, докато станат златисти.
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...