Продукти:
• 1 пакет обикновени бисквити
• 1 пакетче краве масло
• 2 жълтъка
• 2 ч.л. какао
• 2 ванилии
• 1 ч.ч. пудра захар
• 3-4 с.л. прясно мляко
• 1 ч.ч. смлени лешници
Начин на приготвяне:
Натрошаваме бисквитите и ги смесваме с останалите продукти (без ядките). Оформяме малки топчета, които овалваме в смлените лешници.
Слагаме в хладилник за 1-2 часа да се стегнат.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...