Продукти: (за 4 порции)
• 1 к.ч. ориз
• 3 ч.ч. прясно мляко
• 2 с.л. захар
• 40 г краве масло
Начин на приготвяне:
Заливаме ориза с 1 ч.ч. гореща вода и варим, докато набъбне. Прибавяме горещото мляко, в което сме разтворили захарта и продължаваме да варим до готовност.
Накрая подправяме с разтопеното масло.
Работоспособността на нашия мозък зависи много от вида и количеството на погълнатата от нас храна. Някои храни ни правят по-възприемчиви, други не ни позволяват бързо да мислим, нито да се съсредоточа...
Събрали в себе си топлината на последните слънчеви лъчи и очарованието на циганското лято, тези вкусни изкушения ни зареждат с енергия и жизненост. Едновременно с това ни доставят несравнимо удоволств...
Учените смятат, че именно от старите възглавници ние получаваме гъбички, предизвикващи пърхот. Продължителният период на експлоатация довежда до това, че във възглавницата се заселват колонии от микро...
Започвате поредния експресен режим за вталяване и, разбира се, постигате целта си. След това обаче стопените с огромна мъка килограми се завръщат. Защо ли? Много просто - заради капаните, скрити в раз...