Я
стия с месо » Ястия на тиган

4936 |

0
Клопаница
Продукти: (за 4 порции)
• 1 кг свинско месо
• 5-6 с.л. свинска мас
• 5-6 глави лук
• черен и червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на хапки, посоляваме го и го изпържваме с сгорещената мас, след което го изваждаме в супник или малка тенджера.
Изчистваме и нарязваме лука на ситно, посоляваме и го счукваме /или нарязваме лука на тънки филийки, посоляваме и стриваме с ръце/. Поръсваме с черен и червен пипер и прибавяме към изпърженото месо.
Захлупваме с капак и разтръскваме интензивно тенджерата, за да се размесят лука и месото.
28.04.2010 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Ястия с месо"
Коментари (0)