03.12.2020 година
1564339898.swf
Д
есерти » Кремове и мусове
  1726  |   0  
Жълтъчена пяна
Продукти:

• 4 жълтъка
• 90 г захар
• 4 с.л. бяло десертно вино
• 4 с.л. сухо бяло вино

Начин на приготвяне:

Разбиваме на пяна жълтъците със захарта, прибавяме виното и бием на водна баня, докато пяната се сгъсти. Наливаме пяната в стъклени части, изстудяваме в хладилник и поднасяме с бишкоти.

По желание можем да прибавим към изстудената жълтъчена пяна сладка сметана и отново да сложим сладкиша за известно време в хладилника.

27.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020