Продукти :
• 1 ч.ч. кетчуп
• 1 к.ч. нарязан лук
• 1/3 ч.ч. вода
• 1/2 к.ч. разтопено масло или маргарин
• 1/2 к.ч. лимонов сок
• 1 с.л. червен пипер
• 1 ч.л. захар
• 1/2 ч.л. сол
• 1/2 ч.л. черен пипер
Начин на приготвяне:
Варим всички съставки без лимоновия сок 2-3 мин на средно силен огън. Добавяме лимоновия сок и кипваме сместа. Сосът е подходящ за меса, печени на скара.
Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...